ОТОРАМ - 90 ООД

НАШАТА ИСТОРИЯ

Висококачествени Рамки и Репродукции на Световноизвестни художници

Фирма "ОТОРАМ-90 ООД" е създадена през 1994 г. от група художници, с амбициозната задача да помогне на изкуството да придобие подобаващия му вид, както и пълноценното му вписване в интериора.

За тази цел фирмата разполага с голяма колекция от материали – над 500 модела рамки - дървени, пластмасови и алуминиеви, около 140 цвята паспарту, два вида стъкло – нормално и антирефлексно и други материали, които ежегодно се допълват съобразно изискванията на пазара.

Изпълнението на поръчките се извършва в много кратък срок от специално подготвен персонал с най-съвременната техника в тази област.

"ОТОРАМ"  също предлага на своите клиенти богата колекция от репродукции на класическо, съвременно и декоративно изкуство, над 2500 творби (на размери по избор), реализирани върху платно с ръчно нанесен релеф, максимално близки до оригиналите и на достъпни цени.
Сертифицирани сме по ISO 9001:2008

Ако желаете Вашият личен, работен или обществен интериор, да бъде по-красив и уютен, фирма "ОТОРАМ" със своята квалификация и дългогодишен опит, ще ви помогне. Доверете ни се!

Собствена Производствена База за Рамкиране и Изработка на Копия на Картини

Картини на платно с ръчно нанесен гел за релеф. Репродукциите са на световно известни художници, както и на български съвременни. Продуктът е български, разработван и усъвършенстван 5 години от Нас. Картините от категория "Български художници"  са репродукции на оригинални творби, на млади български художници.  Отпечатаните картини се опъват на подрамка, след което ръчно се нанася специален гел, който придава илюзия за релеф и обем,  като същевременно запазва цветовете на печат, както и нанесени на места контури с акрилни бои, златен и/или сребърен варак, брокати и други специални средства в зависимост от творбата. Продуктите ни се изработват в ателието ни в София на разнообразни размери.

Всяка картина  от категория  "Известни художници" е внимателно подбрана от шедьоврите на световното изкуство.  С цел постигане перфектно качество на печат на картините, сме използвали възможностите на новите технологии. Репродукциите се предлагат и разпечатват в различни размери, на висококачествен принтер, върху ленено платно с екосолвентни мастила.

При някои от репродукциите, при необходимост са премахнати различни щети от времето, с цел да се покаже истинската красота на картината. Нужните подобрения, са направени внимателно и с уважение към самата картина.

Предлагаме и нарисувани картини тип "копие". В този случай картината се изрисува изцяло с акрилни бои.

Интересно ли ви е? Разгледайте колекцията ни от репродукции!

Репродукциите са на световно известни художници, както и на български съвременни художници.