За Нас

Фирма ОТОРАМ-90 ООД разполага със собствена производствена база за рамкиране и изработка на копия на картини, постери, огледала с рамки и готови рамки. Изпълняваме сложни индивидуални поръчки от 1994 г.

Продукти

Картини на платно, с ръчно нанесен гел за релеф. Репродукциите са на световно известни художници, както и на български съвременни. Продукта е български, разработван и усъвършенстван 5 години от Нас. Картините от категория „Български художници“  са репродукции на оригинални творби, на млади български художници.  Отпечатаните картини се опъват на подрамка, след което ръчно се нанася специален гел, който придава илюзия за релеф и обем,  като същевременно запазва цветовете на печат, както и нанесени на места контури с акрилни бои, златен и/или сребърен варак, брокати и други специални средства в зависимост от творбата. Продуктите ни се изработват в ателието ни в София на разнообразни размери.

za-nachalo

Всяка картина  от категория  „Известни художници“ е внимателно подбрана от шедьоврите на световното изкуство.  С цел постигане перфектно качество на печат на картините, сме използвали възможностите на новите технологии. Репродукциите се предлагат и разпечатват в различни размери, на висококачествен принтер, върху ленено платно с екосолвентни мастила.

za-nachalo-2

При някои от репродукциите, при необходимост са премахнати различни щети от времето, с цел да се покаже истинската красота на картината. Нужните подобрения, са направени внимателно и с уважение към самата.

Вашият коментар